Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری مشترک بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید امضاء شد.

به گزارش ایسنا، سردار یونس عبدی، رئیس مرکز امور ایثارگران ناجا و دکتر رحیم نریمانی، مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح امروز، بیست و ششم آذرماه، با امضای تفاهم نامه، همکاری مشترک فرهنگی خود در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز امور ایثارگران نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در این مراسم طی سخنانی با گرامیداشت یاد شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای امنیت، مدافع حرم و سلامت اظهار کرد: با انعقاد این تفاهم نامه حلقه مفقوده ای که در حوزه فرهنگی بین ناجا و بنیاد شهید وجود دارد، پیدا  و تعامل دو نهاد محکم تر می شود.

سردار عبدی با اشاره به آمار شهدای ناجا گفت: یاد و خاطره 13 هزار شهید ، 28 هزار جانباز، 2 هزار آزاده و 180 هزار تن از رزمندگان نیروی انتظامی در دوران دفاع مقدس را گرامی می داریم. در ناجا در باب شهادت باز است و مصداق آن شهادت دو تن از نیروهای ناجا در دو روز گذشته است. از ابتدای سال تاکنون 55 تَن از همکارانمان شهید شدند. در بین نیروهای نظامی نیز بیشترین شهدای مدافع سلامت در نیروی انتظامی است به گونه ای که 98 تن در این راه جان خود را از دست دادند که سه تن از آنها عضو کادر درمان بودند.

وی با بیان این که بین پلیس ایران و کشورهای بلوک غرب تفاوت معناداری وجود دارد، یادآور شد: مطالعات نشان می دهد پلیس ها در آن کشورها دغدغه معیشت ندارند اما متاسفانه در ایران پلیس ها حقوق کافی ندارند و آسیب پذیری شغلشان زیاد است. پلیس جمهوری اسلامی ایران در مقابل سختی خوب عمل می کند که این موضوع به اعتقاد درونی شان برمی گردد که موقعیت خود را با مبانی دینی و فرهنگ ایثار و شهادت گرده زده اند.

رئیس مرکز امور ایثارگران نیروی انتظامی جمهوری اسلامی اضافه کرد: در سند راهبردی مدیریت منابع انسانی در بخش ایثارگران آمده است که نیروی انتظامی باید با دستگاه های اجرایی در بخش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و رسیدگی به امور خانواده ها تعامل داشته باشد که در این بین به تعامل با بنیاد شهید تاکید شده است. امیدواریم اهداف تفاهم نامه محقق شود و با امضای آن به تعهدات و اهداف خود جامه عمل بپوشیم و دین خود را به شهدا اَدا کنیم.

بنیاد شهید ظرفیت های فرهنگی خود را در اختیار ناجا قرار می دهد

دکتر رحیم نریمانی، مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید نیز در ادامه این مراسم با بیان این که بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیروی انتظامی در حوزه فرهنگی و همچنین معیشت خانواده شهدا فعالیت های مختلفی انجام می دهند که امیدواریم با امضای این تفاهم نامه شاهد رشد به ویژه در بخش فرهنگی باشیم، اظهار کرد: یکی از سیاست های راهبردی بنیاد شهید «ایثار اجتماعی» است که این موضوع در شالوده و شرح وظایف نیروی  انتظامی که همانان خدمت رسانی است در اشکال مختلف وجود دارد.

وی یادآور شد: یکی از بارزه های نیروی انتظامی که شاید آن را نسبت به دیگر نیروهای نظامی متفاوت می کند، مردمی بودن است و کارکنان آن چه در مرزها خدمت رسانی کنند یا در داخل کشور با مردم زندگی می کنند.نیروی انتظامی به همان میزان که در بخش افزایش شاخص های امنیت فعالیت دارد، هزینه نیز پرداخت می کند و گواه آن شهادت و جانبازی بسیاری از کارکنان ناجاست.

دکتر نریمانی با اشاره به این که بنیاد شهید و نیروی انتظامی در کنار گرامیداشت یاد شهدا و تکریم خانواده ها می توانند در زمینه صیانت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش آفرینی کنند، گفت: این مهم با برجسته کردن شهدا به ویژه شهدای ناجا محقق می شود. همچنین تبلیغ و ترویج سبک و سیره عملی شهدای ناجا در جامعه و ترویج روحیه فداکاری و ایثارگری باعث تلطیف فضای عمومی جامعه خواهد شد. با امکاناتی که در حوزه اسناد و انتشارات و رسانه بنیاد وجود دارد  می توانیم حق مطلب درباره زحمات جامعه ایثارگری ناجا را نشان دهیم.

مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید در ادامه با اشاره به محورهای این تفاهم نامه توضیح داد: براساس تفاهم نامه و به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت موزه شهدا، فضایی را برای آثار به جای مانده از شهدای ناجا اختصاص می دهیم تا آثار در معرض دید عموم قرا گیرد. همکاری در بخش تولید و ترجمه کتاب، فضای مجازی، تعامل پایگاه خبری نوید شاهد با موسسه شهدای ناجا، استفاده از فضای فرهنگی و تفریحی بنیاد شهید و برگزاری نمایشگاه های فرهنگی در سطح ملی و بین المللی  از جمله هدفگذاری های این تفاهم نامه است.

دکتر نریمانی بیان کرد: موضوع مورد تاکید دیگر به ثبت و ضبط خاطرات والدین شهدای ناجا اختصاص دارد که بنیاد شهید متعهد می شود در این بخش با ناجا همکاری کند. این تفاهم نامه به صورت کارشناسی شده که مفاد آن عملیاتی و اجرایی است. امیدواریم با امضای این تفاهم نامه شاهد هم افزایی بیشتر بین بنیاد شهید و نیروی انتظامی باشیم.

گفتنی است در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری بین مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و رئیس مرکز امور ایثارگران نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به امضاء رسید. از جمله تعهدات بنیاد در این تفاهم نامه

«همکاری در تألیف، چاپ و نشر کتاب های مرتبط با ترویج فرهنگ ایثارو شهادت با توجه به آرشیوغنی هر دو مجموعه و همچنین تدوین زندگینامه شهدا»، «برگزاری نمایشگاه های فرهنگی مشترک فیزیکی و مجازی در عرصه ملی و بین المللی» و « برگزاری نشست های مشترک تخصصی(کارگاههای آموزشی، جلسات نقد کتاب های مرتبط» عنوان شده است.

مرکز امور ایثارگران ناجا نیز در بخش هایی همچون «هماهنگی برای حضور و بازدید خانواده  معظم شهدا و ایثارگران ناجا از موزه مرکزی شهدا در بنیاد شهید»، «تبادل اطلاعات و محتوای شهدا مابین سایت شهدای ناجا و نوید شاهد» و «ارایه لوح فشرده و مستندات تولید شده شهدای ناجا برای موزه مرکزی شهدای بنیاد شهید» متعهد شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفاع مقدس بنیاد شهید نیروی انتظامی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی رئیس مرکز امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران بنیاد شهید و امور نیروی انتظامی تفاهم نامه فرهنگ ایثار شهدای ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد